آشنایی با انواع آسانسور بر اساس مکانیزم داخلی
آسانسورها را با توجه به نیروی محرکه و نوع کاربرد آن ها به سه دسته کلی تقسیم بندی می کنند. تقسیم بندی انواع آسانسور، راهنمای بسیار خوبی برای افرادی است که قصد خرید و نصب آسانسورها را دارند و در انتخاب نوع آن دچار سردرگمی هستند. انواع آسانسور عبارتند از:
آسانسورهای برقی (آسانسور کششی، آسانسور مغناطیسی، آسانسور روملس و آسانسور پیچی)
آسانسور هیدرولیک
آسانسور پنوماتیک
نصب آسانسور مهم ترین مرحله عملی در پیاده سازی آسانسور برای ساختمان ها است که بعد از تأمین پیش نیازها و ایجاد شرایط لازم انجام می شود. به طور مختصر مراحل نصب آسانسورها شامل موارد زیر می شوند:
پیش نیازها و عملیات نصب آسانسور
مرحله اول: آماده سازی کف چاله آسانسور
مرحله دوم: تهیه نقشه
مرحله سوم: بتون ریزی کف چاهک
مرحله چهارم: عملیات آهن کشی چاهک آسانسور
مرحله پنجم: دیوارکشی اطراف چاهک
مرحله ششم: ایجاد موتورخانه
مرحله هفتم: دورچینی درب طبقات
مرحله هشتم: اجرای کابل کشی و نصب تابلو برق سه فاز
مرحله نهم: بتن ریزی سقف چاهک
سیستم هیدرولیک: سیستم آسانسور هیدرولیک نوعی از آسانسور است که در محیط کارگاهی، سایت های ساختمانی، انبار و ساختمان های صنعتی جهت جابجایی بارهای سنگین استفاده می شود. این آسانسور فضای کمتری اشغال میکند، نیاز به موتورخانه در پشت بام ندارد و برای جابجایی بار سنگین در ارتفاع کم بهترین گزینه است و بهترین گزینه برای اجرای آسانسورهای شیشه ای و پانورامیک، سیستم هیدرولیک میباشد.
سیستم گیرلس: به سیستم آسانسور کششی که در آن از موتور بدون گیربکس استفاده می گردد آسانسور گیرلس گفته می شود.
سیستم گیربکس: آسانسور گیربکس به آسانسوری گفته میشود که نیروی محرکه آن توسط الکتورموتور تامین میشود. گیربکس های مورد استفاده معمولا از نوع حلزونی اند که عمل انتقال نیرو از سمت الکتروموتور به فلکه کششی را انجام میدهند.
سیستم روملس: سیستمی است که اتاقک موتورخانه پشت بام در آسانسور گیرلس معمولی حذف گردد و تمامی سیستم موتور و سیستم کنترل آسانسور در چاه آسانسور و در اورهد (بالاسری) چاه آسانسور نصب شود و تابلو فرمان و موتور این سیستم متفاوت است.
با توجه به اینکه سیستم روملس موتورخانه ندارد در تابلو فرمان های روملس رویال از کنتاکتور های نوع dc و بیصدا با برند معتبر هیوندا استفاده می شود تا از ایجاد سروصدا و مزاحمت جلوگیری شود.
درب فلوئنت
یکی از اساسی ترین قطعات آسانسور درب است. این وسیله جزء قطعات مهم ایمنی آسانسور می باشد. مجموعه آسانسور رحیم زاده با واردات درب های تمام استیل فلوئنت ترکیه که از نوع تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک هستند بهترین کیفیت و خدمات را به مشتری خود ارائه می دهد.
ویژگی های درب فلوئنت:
دارای قفل ایمنی با استاندارد CE
طراحی مهندسی
قابل تنظیم در چندین جهت
قابلیت کارکرد با ولتاژ 24 ولت
قابلیت ضد حریق طبق استاندارد های ساختمان
به صورت الکترونیکی کنترل و کالیبره الکترونیکی می شود.
دارای خروجی سیگنال های باز شدن و بسته شدن و فتوسل
طراحی و عملکرد طبق استاندارد EN-81
حرکت نرم و بیصدا با انکودر افزایشی خاص
دارای قفل اضطراری درب طبقات
تنوع مناسب
دارای 5 عدد قطعهL شکل جهت نصب راحت و تنظیم دقیق تر
درباری موتور فوردر
شرکت FURDER از سال 1995 با مشارکت KRON اسپانیا و همکاری هایدن هاین آلمان فعالیت خود را در زمینه تولید موتور های گیرلس آسانسور در فضایی بالغ بر 400 هزار متر مربع آغاز شده است.
موتور های گیرلس FURDER قابلیت استفاده در آسانسور های خانگی MRL,MR و آسانسور های تجاری ، آسانسور های بیمارستانی ،آسانسور های باربر،آسانسور های حودروبر و آسانسور های سرعت بالا را دارا می باشد.
این مجموعه با دارا بودن واحد تحقیق و توسعه پیشرفت 3D آزمایشگاه های پیشرفته محصولات تولیدی خود را پس از تست نهایی در برج تست کارخانه با ارتفاع 120 متر و تایید نهایی بخش کنترل کیفی محصولات خود را روانه بازار می کند و ظرفیت این کارخانه تولید 40 هزار دستگاه موتور گیرلس در ظرفیت و سرعت های مختلف میباشد که به پنج قاره اروپا،آسیا،آمریکا،آفریقا و اقیانوسه صادر می گردد.
بازرگانی آسانسور رحیم زاده بیش از یک دهه به عنوان نمایندگی انحصاری فروش و خدمات پس از فروش محصولات کمپانی FURDER در ایران فعالیت می کند.
از جمله محصولات تولیدی این شرکت:
موتور آسانسور های خانگی با ظرفیت 6 الی 21 نفره تا سرعت 2 متر بر ثانیه
موتور های آسانسور خودروبر تا ظرفیت 10 تن به ارتفاع 300 متر
موتور های آسانسور باربر تا ظرفیت 16 تن
موتور های آسانسور آسمان خراش تا ارتفاع 900 متر با سرعت 10 متر بر ثانیه
امتیاز شما به این محصول
پست های مرتبط
تابلو مونارک اینتگریتد INTEGRATED
تابلو مونارک از توان 7.5 کیلو وات تا توان 22 کیلووات محصول تولیدی تابلو رویال می باشد این تابلو دارای
همه چیز درباره سیستم های احضار آسانسور
سیستم های احضار از اجزای اساسی آسانسورها در ساختمان های مختلف هستند که با استفاده از آن ها جابجایی کارآمد افراد بین